Κοινωνία

Μήνυση Χ. Παπαθεοδώρου εναντίον του ακτιβιστή Η. Γκιώνη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων κατέθεσε ο δικηγόρος και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου εναντίον του γνωστού ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Ο λόγος της κίνησης αυτής του δραμινού πολιτικού, είναι κάποιες αναρτήσεις του κ. Γκιώνη στα social media, οι οποίες τον εμπλέκουν – κατονομάζοντας τον μάλιστα –  σε κύκλωμα μαστροπείας και εκμετάλλευσης γυναικών επ αμοιβή, με την ανοχή μάλιστα της αστυνομίας.

Ένα story από αυτά στο instagram, για τα οποία κατέθεσε τη μήνυση ο κ. Παπαθεοδώρου

Σε συνέντευξη του ο κ. Παπαθεοδώρου αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά την παραμικρή εμπλοκή του σε τέτοιες πράξεις, ανέφερε ότι αμέσως μόλις έπεσαν στην αντίληψη του οι αναρτήσεις, κινήθηκε άμεσα πηγαίνοντας στην αστυνομία,  πράττοντας όλες τις ενέργειες που όφειλε, για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψης του.

Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει καν τον κ. Γκιώνη, όπως επίσης και τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην πράξη αυτή.

«Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθεοδώρου ξεκαθαρίζοντας ότι την συνέντευξη παραχώρησε, όχι με την πολιτική του ιδιότητα, αλλά με αυτή του ανθρώπου που υπερασπίζεται την τιμή του.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Παπαθεοδώρου: