Sports

Μεγάλη νίκη της Δόξας – ένα ακόμη βήμα για παραμονή στην Super League 2 (ανάλυση)

Η μεγάλη νίκη της Δόξας μέσα στη Σπάρτη με 7-0, έδωσε στην Δραμινή ομάδα τρείς(3) πολύ σημαντικούς βαθμούς και μια μεγάλη ανάσα, στον αγώνα που δίνει για παραμονή της στην Super League 2, όταν αυτή δημιουργηθεί του χρόνου.

Οι μαυραετοί με 39 βαθμούς έχουν αυξήσει σημαντικά την διαφορά τους από τον Ηρακλή, ο οποίος μετά την ισοπαλία μέσα στον Εργοτέλη, βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την ομάδα της Δράμας.

Η επιτυχία της Δόξας βρίσκεται πλέον στα δικά της χέρια.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές και οι “μαυραετοί” δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Απόλλωνα Πόντου, την προτελευταία αγωνιστική ταξιδεύουν στον Κισσαμικό και την τελευταία, φιλοξενούν τον Εργοτέλη.

Πρόκειται για τρία παιχνίδια «φωτιά» που θα κρίνουν το μέλλον της Δραμινής ομάδας

Αύριο Κυριακή αγωνίζεται ο Καραϊσκάκης μέσα στον Απόλλωνα Πόντου και μια ήττα της ομάδας της Άρτας θα δώσει μια ακόμη ανάσα στην ομάδα της Δράμας.

Ο Ηρακλής που είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Δόξας, έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας με Τρίκαλα και τον πρωτοπόρο Βόλο και στην τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην Κρήτη, για να αγωνιστεί εναντίον του δεύτερου Πλατανιά.

Οι ομάδες που βρίσκονται στο κρίσιμο σημείο της βαθμολογίας:

  1. Εργοτέλης 42
  2. Παναχαϊκή 42
  3. Κισσαμικός 42
  4. Κέρκυρα 41
  5. Δόξα 39
  6. Καραϊσκάκης 38
  7. Ηρακλής 36

 

Σπάρτη – Δόξα Δράμας 0-7

Παράσταση για ένα ρόλο για τη Δόξα που συνέτριψε με 7-0 την Σπάρτη στο πλαίσιο της  27ης αγωνιστικής της football league.

Οι «μαυραετοί»  δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα καθώς δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση. Έπαιξαν καλό και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με δέκα παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Για τη δραμινή ομάδα τα γκολ πέτυχαν οι: Μπαϊκαρά (4’ & 89’),  Δούμτσιος (13’ & 40’), Κρητικός (35’ & 39’) και Κρουθ (56’).

 

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Απόστολάκος) :Σφέτσος, Δαδάκος, Τσίμαν. Ζαχαριουδάκης,  Ρόμο, Τιεντσέ, Καλούσης, Ντούσκας, Ντούμαρ. Γκιάτας, Καινούργιος.ΠΑΓΚΟΣ: Νάτσης

ΔΟΞΑ (Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κρητικός, Μάρτινς (46′ Κρουθ), Δούμτσιος, Σιώπης (57′ Βοσνιάδης), Καψάλης, Λεμονής, Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής (46′ Αυγενικού).