Πολιτική

Μωϋσιάδης Αριστείδης για Μέτιο: Κοστολογημένη έχει μόνο την αδράνεια του…

Λάβρος εναντίον του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δράμας με την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, Αριστείδης Μωϋσιάδης.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξαγγελίες του κ. Μέτιου για την χρηματοδότηση του οδικού άξονα Δράμας Καβάλας με 75 εκατομμύρια και την άμεση έναρξη του έργου, σημείωσε ότι τα ίδια ακριβώς που είπε πριν λίγες ημέρες ο περιφερειάρχης, τα είχε εξαγγείλει στις 7 Νοεμβρίου του 2017.

 “Ο κ. Μέτιος έκανε cope paste την ομιλία του από τον Νοέμβριο του 2017 και την παρουσίασε σαν καινούρια”

“Ο κ. Μέτιος έκανε cope paste το σημείο της, προ δύο ετών ομιλίας του για τη Δράμα, και το παρουσίασε σαν κάτι καινούριο” τόνισε ο κ. Μωϋσιάδης και ρώτησε δημοσίως τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του κ. Μέτιου στη Δράμα, αν είχαν διαβάσει την ομιλία του εκείνη και αν γνώριζαν ότι είπε τα ίδια ακριβώς πράγματα.

 Μας πέταξε ένα ψίχουλο προεκλογικά

Όσο δε για το αν δεσμεύτηκαν για το συγκεκριμένο έργο 75 εκατομμύρια, ο κ. Μωϋσιάδης δεν το αμφισβήτησε αλλά αναρωτήθηκε δημοσίως για τον χρόνο που επέλεξε ο κ. Μέτιος να κάνει τη δέσμευση των χρημάτων αυτών.

“Τα χρήματα τα δέσμευσε τώρα, για να δείξει κάτι προεκλογικά. Μας πέταξε ένα ψίχουλο και νομίζει πως θα συμπεριφερθούμε ως πρόβατα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μωϋσιάδης και αναρωτήθηκε: “αφού η αναδοχή του έργου θα γίνει μετά το καλοκαίρι για ποιο λόγο το εξήγγειλε τώρα;”

Το μόνο κοστολογημένο που έχουν είναι η … αδράνεια τους

“Διαβάζω στον απολογισμό του κυρίου Μέτιου το 2017 ότι και τότε παρουσίαζε ως κοστολογημένο και με προτεραιότητα το έργο οδοποιίας από τη ΒΙΠΕ έως τον κόμβο του Βώλακα, αλλά και τη γέφυρα του Νέστου. Δεν έγινε τίποτε απολύτως” είπε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δράμας και προκάλεσε τον κ. Μέτιο και τους υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους: “αν έγινε έστω και ένα έργο εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. Το μόνο κοστολογημένο που έχει ο κ. Μέτιος και η παράταξη του είναι η … αδράνεια τους”.

Παρακάτω η συνέντευξη του κυρίου Μωυσιάδη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS, στο προφίλ του ραδιοφώνου στο fb

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/609850489530549/

ALPHA NEWS 95,5