Υγεία

Νοσοκομείο Δράμας: Σε εξέλιξη το έργο Υγειονομικής αναβάθμισης(φωτό)

Συνεχίζονται με κανονικό ρυθμό οι εργασίες αλλαγής δαπέδων, βαφής τοίχων και κασών των θυρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας προϋπολογισμού 2.000.000 € στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της Υγειονομικής αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων του νοσοκομείου, που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Όπως μας ενημερώνει η διοίκηση του νοσοκομείου, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα κλιμακοστάσια, στο Τμήμα της Διοίκησης, στα Εξωτερικά Ιατρεία και Εργαστήρια, ενώ σύντομα ολοκληρώνονται και στο Τμήμα Αιμοδοσίας.

Ακολουθούν η Ορθοπεδική και Παιδιατρική Κλινική.

“Στο δύσκολο εγχείρημα συμμετέχει όλο το προσωπικό μας διότι κάθε αντικείμενο είτε είναι στο δάπεδο είτε στους τοίχους πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί σε άλλους χώρους χωρίς να σταματήσει καμία λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
Ευχαριστώ όλο το προσωπικό μας για τη φιλότιμη συμμετοχή του!
Επιπλέον ευχαριστώ τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, για την κατανόηση και την ανοχή τους στην ταλαιπωρία που τους υποβάλλουμε, αλλά είναι ανυπέρβλητη ανάγκη η υγειονομική αναβάθμιση των χώρων του Νοσοκομείου.
Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε όλους τους πολίτες που σε λίγο καιρό θα αισθάνονται πιο άνετα και ασφαλέστεροι, στο ανακαινισμένο περιβάλλον” αναφέρει μεταξύ άλλων η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου.