Υγεία

Νοσοκομείο Δράμας: Στο Ταμείο Ανάκαμψης, η επέκταση – ανακαίνιση και αναμόρφωση της ΜΕΘ και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Μια θετική για το νοσοκομείο της Δράμας εξέλιξη, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Πρόκειται για την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης, της Επέκτασης – Ανακαίνισης και Αναμόρφωσης της ΜΕΘ και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Δράμας.

Ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός των έργων είναι πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ και αν δεν υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

“Πρόκειται για πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν όχι μόνο την εικόνα νευραλγικών τομέων του νοσοκομείου Δράμας αλλά θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, στο έργο των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπλούχου στον ALPHA NEWS 95,5:

“(…) δια των προσταγμά­των ό­δευ­σον, πράξις γαρ ε­πί­βα­σις θε­ω­ρί­ας” (PG 35, 1080)

Πράττοντας λοιπόν όσα σχεδιάσαμε κι όσα υποσχεθήκαμε. Τα λόγια και τα όνειρα  δικαιώνονται.

Ευχαριστίες πολλές στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Κα Μίνα Γκάγκα και στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν ευαισθητοποιημένα όλα τα ανακλαστικά τους: ακούν, βλέπουν, σχεδιάζουν,  συγκινούνται και κάνουν πράξη όσα χρειαζόμαστε” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπλούχος.