Κοινωνία

Ξεκινά η Δραμοινογνωσία –Συναυλία Πορτοκάλογλου στην κεντρική πλατεία(το πρόγραμμα των εκδηλώσεων)

Με μια μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, του Βύρωνα Τσουράπη και της Δραμινής τραγουδίστριας Βίκης Καρατζόγλου θα ανοίξει τις πύλες της η φετινή Δραμοινογνωσία.

Θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ κατά την τελετή έναρξης, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Χθες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παρουσία όλων των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων φορέων, παρουσίασε το πρόγραμμα της φετινής 8ης Δραμοινογνωσίας η οποία ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 28 Μαίου.

Για 12 ημέρες η Δράμα ως πρωτεύουσα του Οινικού Τουρισμού της Ελλάδας, θα είναι γεμάτη από δράσεις και εκδηλώσεις

Από τις κορυφαίες στιγμές της ΔραμΟινογνωσίας είναι ο αγώνας δρόμου @dramawinetrail ανάμεσα στα οινοποιεία μας την Κυριακή 28 Μαΐου που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Eleftherios Plakidas.

  • Τη Δευτέρα 22 Μαΐου οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Δράμας θα κάνουν ένα αληθινό γιορτάσι στην πλατεία της Δράμας.
  • Την Τρίτη 23 και την Πέμπτη 25 Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας ετοίμασε μοναδικές εκπλήξεις.
  • Την Τετάρτη 26 Μαΐου ο φημισμένος chef Αλέξανδρος Παπανδρέου θα μαγειρέψει στην πλατεία της Δράμας με προϊόντα της δραμινής γης που θα τα συνδυάσει με τα περίφημα δραμινά κρασιά.

  • Την Πέμπτη 25 Μαΐου η πολυβραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Έλενα Μαυρίδου θα ανεβάσει στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Δράμας την παράσταση “Άλκηστις” του Ευριπίδη με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο.

  • Την Παρασκευή 26 Μαΐου 100 μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Δράμας και 100 χορευτές και μουσικοί με γκάιντες, μακεδονίτικες λύρες και νταχαρέδες θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά στην πλατεία της Δράμας.

  • Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου τα Οινοποιεία μας θα είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

PROGRAMMA