Πολιτισμός

Ο Γιάννης Σακαρίδης συνεχίζει στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ανακοινώσε την ανανέωση της θητείας του Γιάννη Σακαρίδη, στο τιμόνι του θεσμού.

Tο ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου Γιώργου Δεμερτζή για συνέχιση της συνεργασίας με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ για έναν ακόμα χρόνο και δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα.

“Θεωρώ ότι για τον Οργανισμό, η επιλογή του κ. Γιάννη Σακαρίδη ως καλλιτεχνικού διευθυντή, υπήρξε ο καταλύτης για τη νέα εποχή του Φεστιβάλ Δράμας που είχε ανάγκη μετά από πολλά χρόνια ύπαρξης και παρουσίας του Θεσμού να ξαναβρεί την κατεύθυνση και το αναπτυξιακό του όραμα προκειμένου να συνεχίσει τη λαμπρή του πορεία.
Το Φεστιβάλ της Δράμας φέτος διανύει το 46ο έτος της διεθνούς του παρουσίας και με δεδομένο ότι τον Οκτώβρη θα έχουμε δημοτικές εκλογές, θεωρώ και προτείνω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Γιάννη Σακαρίδη ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Δράμας για το έτος 2023, επεκτείνοντας τη θητεία του για διάστημα ενός έτους, με τη δυνατότητα ανανέωσης ενός ακόμη σε περίπτωση που το αποφασίσει η νέα δημοτική
αρχή» σημειώνει μεταξύ άλλων στην εισήγηση του ο Γιώργος Δεμερτζής.

Την απόφαση του Δ.Σ του Οργανισμού χαιρέτησε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος  ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Φεστιβάλ για την επιλογή του Γιάννη Σακαρίδη να συνεχίσει στο τιμόνι της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Φεστιβάλ, ευχόμενος στον ίδιο καλή και δημιουργική θητεία με συνέχιση του πετυχημένου έργου που ανέδειξε το Φεστιβάλ Δράμας σε Ελλάδα και εξωτερικό.