Πολιτική

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου μιλά στον ALPHA NEWS 95,5

Ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, απαρτιζόμενο από 88 συνολικά υποψηφίους, παρουσιάζει σήμερα το απόγευμα στην Αδριανή ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιάογλου.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Καγιάογλου ανέφερε ότι πρόκειται για υποψηφίους που έχουν το ίδιο κοινό με εκείνον όραμα και στόχο, που δεν είναι άλλος από το να φέρουν τον Δήμο Παρανεστίου στην θέση που του αξίζει όχι μόνο σε επίπεδο περιφέρειας αλλά Ελλάδας.

Στην παράταξη του, «Τόπος να Ζω» που διεκδικεί εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου, γίνεται μια προσπάθεια «παντρέματος» της εμπειρίας παλαιότερων συμβούλων που έχουν γνώση της αυτοδιοίκησης αλλά και των τοπικών προβλημάτων, με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες, νέων υποψηφίων.

Ο μέσος όρος ηλικίας στο ψηφοδέλτιο του κ. Καγιάογλου είναι τα 47 έτη. Ο κ. Καγιάογλου αναφέρθηκε στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 στα μεγάλα έργα και τις πολιτικές που ακολούθησε η δημοτική αρχή Παρανεστίου κατά την προηγούμενη τετραετία καθώς και στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα 5ετία.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Καγιάογλου στον ALPHA NEWS 95,5 και τον Άρη Γκέρτα