Πολιτική

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου στον ALPHA NEWS 95,5

Την πρόθεση του να προχωρήσει την τουριστική  αξιοποίηση των Θερμιών Παρανεστίου με την ανάδειξη των ιαματικών  πηγών που υπάρχουν στην περιοχή, εξέφρασε σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου.

Όπως ανέφερε, ήδη υπάρχει συνεργασία με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη προκειμένου σε μια πρώτη φάση να δοθεί στον δήμο η άδεια υδροθεραπείας. Στην συνέχεια θα ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία με στόχο την ανάπτυξη επενδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

“Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα” ανέφερε ο κ. Καγιάογλου στο ερώτημα αν η πρόταση του Δήμου Παρανεστίου θα αφορά σε συνεργασία Δήμου και ιδιώτη επενδυτή ή αν θα επιλεγεί η περίπτωση της μη εμπλοκής του δήμου στην επένδυση.

Φάνηκε πάντως αισιόδοξος όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης και θεώρησε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η επενδυτική δραστηριότητα στα Θερμιά, εντός της δικής του θητείας.

 

Ποντάρουμε στο φιλότιμο των εργαζομένων μας

Σε ερώτηση για την επάρκεια προσωπικού, σημείωσε ότι δυστυχώς στον δήμο Παρανεστίου δεν υπάρχει πληρότητα προσωπικού αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι υπηρεσίες βγάζουν τη δουλειά που πρέπει και παράγουν αποτελέσματα.

“Ποντάρουμε στο φιλότιμο των εργαζομένων μας, οι οποίοι υπερβάλουν εαυτό τις περισσότερες φορές για να κάνουν αυτό που πρέπει” ανέφερε ο κ. Καγιάογλου και ευχαρίστησε δημοσίως τους υπαλλήλους του Δήμου.

“Υπάρχουν αντιδράσεις  μόνο από την πρώην Δήμαρχο Αλίκη Σωτηριάδου”

Όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις, τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, ζήτησε την συνεργασία όλων, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

“Υπάρχουν αντιδράσεις  μόνο από την πρώην Δήμαρχο Αλίκη Σωτηριάδου. Οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν το έργο μας και βλέπουμε πως έρχονται συνεχώς δίπλα μας.

Υπάρχει μια πικρία στην κυρία Σωτηριάδου για την μη εκλογή της αλλά όμως ο κόσμος εξέλεξε εμάς για να παράξουμε έργο και να βοηθήσουμε τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε” ανέφερε ο κ. Καγιάογλου.

 

“Δεν ακούω καλά, για αυτό έγινα και Δήμαρχος”

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου σε κάποια στιγμή της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, εμμέσως πλην σαφώς, εξέφρασε την πικρία του για τις διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν εναντίον του κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει αν άκουσε και ο ίδιος πως στελέχη της αντιπολίτευσης στον δήμο, θεωρούν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των έργων που παρουσίασε ο κ. Καγιάογλου στον απολογισμό που έκανε για τις πρώτες 100 ημέρες θητείας του, ήταν έργα που ξεκίνησε και προχώρησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, ανέφερε χαρακτηριστικά με αρκετή δόση σαρκασμού: “Δεν ακούω καλά, για αυτό έγινα και Δήμαρχος. Αν άκουγα και έβλεπα στο fb, όλα αυτά που σέρνανε κατά την προεκλογική περίοδο και απαντούσα…”.

Αντέτεινε ο κ. Καγιάογλου παρουσιάζοντας τις προτάσεις στον Φιλόδημο ΙΙ για δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην Αδριανή και καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ περίπου.

Έργα που όπως ανέφερε προτάθηκαν και προχώρησαν από τον ίδιο και την σημερινή δημοτική αρχή.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του κ. Καγιάογλου στην παρακάτω διεύθυνση, στο fb:

https://www.facebook.com/alphanewsfm/

ALPHA NEWS 95,5