Ενδιαφέροντα

Ο Δήμος Δράμας στα Social Media – Προσλήψεις 15 ατόμων στον Δήμο

Συνέντευξη του Αντιδημάρχου προγραμματισμού του Δήμου Δράμας Μ. Τάσσου στο ALPHA NEWS 95,5

Άνοιγμα στα Social Media και ιδίως στο fb πραγματοποιεί ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο μια στρατηγικής του επιλογής που στοχεύει στην ενίσχυση της διάδρασης μεταξύ των δημοτών.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού και αναπληρωτής Δημάρχου Μιχάλης Τάσσου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος Δράμας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά το θέμα αυτό.

«Εργαλεία υπάρχουν, διάθεση από εμάς υπάρχει, σχεδιασμός για περεταίρω ανάπτυξη αυτών των εφαρμογών βρίσκεται, είμαστε σε καλό δρόμο»

«Μια ανακοίνωση του δήμου θα είναι πολύ πιο προσπελάσιμη στο κινητό από ότι στην ιστοσελίδα, δεδομένου ότι πλέον όλος ο κόσμος από πολύ μικρή ηλικία μέχρι τις μεγαλύτερες ηλικίες, ενημερώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολύ μεγαλύτερη και γρηγορότερη η απήχηση μια είδησης στους δημότες μέσα από το fb»σημείωσε ο κ. Τάσσου

Αίτημα χρηματοδότησης της μελέτης για το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Δράμας

Στην συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 μίλησε και για την συμμετοχή του δήμου Δράμας στην Πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου για Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

«Είχαμε την ετοιμότητα και καταθέσαμε το αίτημα χρηματοδότησης της μελέτης που θα καθορίσει το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Δράμας.

Πρόσληψη 15 ατόμων 55-67 ετών στον Δήμο Δράμας

Ο κ. Τάσσου αναφέρθηκε και στην έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δράμας της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα μακροχρονίως ανέργων 55-67 ετών του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για πρόγραμμα που αφορά στην πρόσληψη 15 εργαζομένων, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Δράμας Μιχάλης Τάσσου διευκρίνισε ότι τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργασθούν για χρονικό διάστημα 1+1 χρόνου.

Παρακάτω, η συνέντευξη του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Προγραμματισμού του Δήμου Δράμας Μιχάλης Τάσσου στον ALPHA NEWS 95,5 και στους δημοσιογράφους Άρη Γκέρτα και Ρένα Γιουλβάνη: