Κοινωνία

Ο κορωνοϊός πλήττει και το ΚΤΕΛ Δράμας – Συνέντευξη του προέδρου Ι. Ανανιάδη

Με μεγάλες οικονομικές απώλειες λόγω της καραντίνας συνεχίζει να λειτουργεί και να προσφέρει υπηρεσίες στο κοινό, το ΚΤΕΛ Δράμας. Τα δρομολόγια όπως ήταν αναμενόμενο είναι εξαιρετικά περιορισμένα και εξυπηρετούν ως επί το πλείστον τις γραμμές Δράμα-Καβάλα και Θες/νικη Αθήνα.

Δεν γίνονται δρομολόγια σε χωριά

Σε συνέντευξη του στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δράμας Ιορδάνης Ανανιάδης αναφέρει ότι το πλήγμα στα οικονομικά της επιχείρησης είναι μεγάλο και πως την περίοδο αυτή, το ΚΤΕΛ λειτουργεί με παθητικό.

«Έχουν σταματήσει τα δρομολόγια προς τα χωριά δεδομένου ότι σταμάτησαν τα σχολεία, έκλεισαν τα καταστήματα  και δεν υπάρχει πλέον καμία κίνηση» σημείωσε ο κ. Ανανιάδης.

«Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουμε αλλά οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν».

Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας

Ο κ. Ανανιάδης διαβεβαίωσε τους Δραμινούς ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των επιβατών και οδηγών που ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο.

Υπάρχει ο περιορισμός του 65% στους επιβαίνοντες με επιτρεπτό όριο σε κάθε όχημα τα 33 άτομα, φορούν άπαντες μάσκες ενώ αμέσως μετά το δρομολόγιο, ο οδηγός προβαίνει στην απαραίτητη απολύμανση των χώρων του οχήματος.

Όσο δε για το τουριστικό γραφείο του ΚΤΕΛ Δράμας, ο πρόεδρος κ. Ανανιάδης ανέφερε πως εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει πλέον αντικείμενο.

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου του ΚΤΕΛ Δράμας Ιορδάνη Ανανιάδη στον ALPHA NEWS 95,5: