Πολιτισμός

«Διαχείριση άγχους σε καταστάσεις κρίσεων» Διαδικτυακά… με την Δραμινή ψυχολόγο Σ. Μαυρίδου

«Διαχείριση άγχους σε καταστάσεις κρίσεων» είναι το θέμα το οποίο πρόκειται να αναπτύξει η Δραμινή ψυχολόγος  Σαββίνα Μαυρίδου, στο πλαίσιο της νέας δράσης του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας.

Η κα Μαυρίδου θα μιλήσει … διαδικτυακά και παράλληλα θα απαντήσεις σε ερωτήσεις όσων θα συμμετάσχουν στη συζήτηση που θα αναπτυχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020  στις 6 το απόγευμα.

Η κα Μαυρίδου μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 τόσο για την πρωτοβουλία του Σωματείου Εθελοντών του Τοίχου Καλοσύνης Δράμας όσο και για το επίκαιρο θέμα, το οποίο πρόκειται να αναπτύξει στην συνάντηση της Κυριακής:

Η ανάπτυξη του εξαιρετικά ενδιαφέροντος και συνάμα, επίκαιρου θέματος της κας Μαυρίδου είναι η πρώτη,  μιας σειράς ανοικτών διαδικτυακών συναντήσεων με ελεύθερη συμμετοχή και με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του Τοίχου».

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα.

Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς, ανησυχίες.

Περισσότερα στοιχεία για την νέα δράση του Τοίχου Καλοσύνης Δράμας έδωσε στον ALPHA NEWS 95,5 η εθελόντρια Μυρτώ:

Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα:https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09      Meeting ID: 853 2184 1897    Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.