Εκλογές 2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης στον ALPHA NEWS 95,5

Η ενεργοποίηση των πολιτών στην κατεύθυνση συμμετοχής τους σε όλες τις δραστηριότητες του δήμου θα αποτελέσει μια από τις βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής Δοξάτου, στην περίπτωση της εκλογής του υποψηφίου δημάρχου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη.

Ο γιατρός-διευθυντής της Β χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Καβάλας με καταγωγή από τα Κύργια, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 για την υποψηφιότητα του στον Δήμο Δοξάτου, τις θέσεις και τις προτάσεις του, το πρόγραμμα της παράταξης του και τις βασικές προτεραιότητες του για τον δήμο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κωνσταντίνο Γκαρέλα, στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Να σηκώσουμε τον πολίτη από τον καναπέ

“Στόχος μας είναι να σηκώσουμε τον πολίτη από τον καναπέ με τον φραπέ του και να τον κάνουμε συμμέτοχο σε όλες τις δράσεις μας” ανέφερε ο κ. Ζεκερίδης και σημείωσε ότι από τις προτεραιότητες του θα είναι η διευθέτηση θεσμικών θεμάτων στον δήμο, διότι μέσα από αυτήν θα προκύψουν λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. ” Σήμερα υπάρχει μια δυσλειτουργία στις σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων του δήμου και της δημοτικής αρχής. Θα πρέπει να λυθεί άμεσα. Δεν μπορεί να προχωρήσει ο δήμος αν υπάρχουν τέτοια θέματα”.

Συνεργασία και όχι πολεμική με τον Δήμο Καβάλας για το νερό

Ο κ. Ζεκερίδης ανέφερε ότι από τα πιο σημαντικά θέματα στον δήμο Δοξάτου είναι αυτό της ύδρευσης και άρδευσης του.

Δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις στο δίκτυο, στις δεξαμενές -οι οποίες “μπάζουν” υγειονομικά και έχουν αρκετές απώλειες – με στόχο η άριστη ποιότητα του νερού, να φτάνει χωρίς απώλειες στον κόσμο.

Σε ερώτηση για το θέμα της αντιπαράθεσης με την Καβάλα ο κ. Ζεκερίδης σημείωσε: Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναδειχτεί σε προτεραιότητα η αντιπαράθεση με την Καβάλα. Πρώτα θα εξασφαλίσουμε το νερό για τον δήμο μας και μετά θα διεκδικήσουμε ωφέλειες από την παραχώρηση του νερού. Πάντα όμως μέσα από πολιτικές συνεργασίας με την Καβάλα και όχι μέσα από πολεμική.

Υπόθεση λιγνιτών: θα μας βρουν απέναντι

Κατηγορηματικός όμως ήταν και στο θέμα του λιγνίτη.

“Θα μας βρουν απέναντι” απάντησε ο κ. Ζεκερίδης στο ερώτημα αν θα αντιδράσει στην περίπτωση που κάποια μελλοντική κυβέρνηση αποφασίσει να εκμεταλλευτεί τα λιγνιτικά κοιτάσματα του κάμπου της Δράμας.

“Μαζί με τον κόσμο, εκφράζοντας την θέληση του, θα αντιδράσουμε δυναμικά” είπε ο κ. Ζεκερίδης και πρόσθεσε “στην περίπτωση που αλλάξούν άποψη οι δημότες μου στο μέλλον, εγώ θα προσπαθήσω να τους πίσω να μην δεχτούμε την εκμετάλλευση του λιγνίτη αλλά όμως αν δεν πεισθούν, θα συνταχθώ με τους δημότες μου”.

 

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του Θέμη Ζεκερίδη στον ALPHA NEWS 95,5 μέσα από την σελίδα του ραδιοφώνου στο fb

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/614000865782178/?notif_id=1555655756128007&notif_t=feedback_reaction_generic_tagged

ALPHA NEWS 95,5