Πολιτισμός

Ο Mindfulness Coach Παύλος Καστρινάκης μιλά στον ALPHA NEWS 95,5

Ο Mindfulness Coach Παύλος Καστρινάκης , είναι ο κεντρικός ομιλητής, στην πέμπτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία»  του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00.

Το θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Καστρινάκης είναι: «Συναισθηματική Διαχείριση: Δράση αντί Αντί-δραση».

Ο Mindfulness Coach, θα συζητήσει με τους διαδικτυακούς συμμετέχοντες, θέματα της παρατήρησης και κατανόησης των συναισθημάτων τους και της σωστής τους διαχείρισης, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, με συνειδητότητα.

Ο Mindfulness Coach Παύλος Καστρινάκης , μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 και καθόρισε το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί στην ομιλία του.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κου Καστρινάκη στον ALPHA NEWS 95,5:

Τοιχοθεραπείες: Κάθε εβδομάδα, διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα

Οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα.

Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες.

Οι συναντήσεις γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων αναρτάται  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.