Life

Πάνος Ιωαννίδης: η στήριξη των επιχειρήσεων πρέπει να είναι μεγαλύτερη – έρχονται δύσκολες μέρες

Την ανάγκη περεταίρω στήριξης των επιχειρήσεων προκειμένου να ανταπεξέλθουν των μεγάλων αναγκών  τους, επεσήμανε σε συνέντευξη του στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο εκπρόσωπος της γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων «ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ», Πάνος Ιωαννίδης.

Τις ζημιές που προκάλεσε η πανδημία, θα τις βρούμε μπροστά μας

«Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι τις ζημιές που προκάλεσε και προκαλεί η πανδημία, θα τις βρούμε μπροστά μας στο άμεσο μέλλον. Τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί είναι στην σωστή κατεύθυνση αλλά θεωρώ ότι πρέπει να οχυρωθούμε καλά για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Φυσικά το κράτος πρέπει να καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, στην κατεύθυνση ενίσχυσης του επιχειρηματικού κλάδου» ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης.

Τεράστιο ζήτημα παραγωγής στον κλάδο του αυτοκινήτου

Όσον αφορά δε τον κλάδο του αυτοκινήτου τόνισε πως έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως τεράστιο ζήτημα στην παραγωγή. Έχει αποδιοργανωθεί και αποσυντονιστεί όλο το σύστημα.

«Τα προβλήματα των ελλειμμάτων παραγωγής λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας από την covid 19 συνέπεσαν με τις καινούριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου θα υπέρ-φορολογούνται τα οχήματα που εκπέμπουν ρύπους πέρα από τα επιτρεπτά όρια. Αυτό επηρεάζει εκτός των άλλων και τις τιμές» σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι έρχεται για τον κλάδο του αυτοκινήτου, μια πολύ δύσκολη χρονιά.

«Είμαστε εδώ όμως με αισιοδοξία.  Πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και θα το κάνουμε με πολύ δουλειά».

Ανοικτές οι εκθέσεις και τα συνεργεία – Τηρούνται ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

Ο κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι τόσο οι εκθέσεις όσο και τα συνεργεία της επιχείρησης είναι ανοικτά και όσοι θέλουν να τα επισκεφτούν επιλέγουν τον αριθμό 2 στο μήνυμα που θα στείλουν.

«Τηρούνται ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Προσωπικό και διοίκηση είμαστε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά την πανδημία και όλα όσα πρέπει να εφαρμόζουμε και να τηρούμε προκειμένου να ξεπεράσουμε γρήγορα την κατάσταση αυτή».

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Πάνου Ιωαννίδη στον ALPHA NEWS 95,5 και στους δημοσιογράφους Ρένα Γιουλβάνη και Αρη Γκέρτα: