Συνεντεύξεις

Πανέτοιμος ο Α. Καγιάογλου ενόψει των εκλογών – υπερπλήρες ψηφοδέλτιο 88 συμβούλων

Ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο 88 υποψηφίων συμβούλων κατέθεσε μέσω της εφαρμογής gov.gr ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάγλου.

Μέσος όρος ηλικίας τα 47 έτη

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε ότι στο ψηφοδέλτιο, ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 47 έτη, πολύ σημαντικό γεγονός για έναν γερασμένο δήμο ενώ βασικό στοιχείο του συνδυασμού του είναι ο πλουραλισμός όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων που συμμετέχουν.

«Στόχος μας να γίνει ο Δήμος μας «Τόπος να ζώ»

Ο κ. Καγιάογλου ανέφερε ότι στις τάξεις της παράταξης υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά, μεράκι και ζωντάνια ενώ τόνισε ότι ο στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η ολοκλήρωση όλων των δράσεων και έργων που ξεκίνησαν την προηγούμενη τετραετία και αφορούν στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών Παρανεστίου μέσα από τη δημιουργία υποδομών και συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

«Στόχος μας ήταν και είναι να κάνουμε τον Δήμο μας «Τόπος να ζώ» όπως είναι και ο τίτλος της παράταξης»

Αριθμός πρωτοκόλλου: 50

Ο κ. Καγιάογλου τόνισε ότι η παράταξη του είναι πανέτοιμη ενόψει των εκλογών του Οκτώβρη εδώ και αρκετό καιρό και σημείωσε πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε λίγο μετά αφότου άνοιξε η πλατφόρμα του gov. gr λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου 50.

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του Αναστάσιου Καγιάογλου στον ALPHA NEWS 95,5: