Πολιτική

Γιώργος Παπαδόπουλος:  “ο καπετάνιος του Δήμου Δράμας εγκατέλειψε το καράβι”

Με 199 υποψηφίους Συμβούλους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά και στις κοινότητες του Δήμου Δράμας, κατέρχεται στις εκλογές του Οκτώβρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε ότι στόχος της παράταξης του «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές, είναι η ανάδειξη όλων των μεγάλων θεμάτων του Δήμου και η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και λύσεων στα προβλήματα που υπάρχουν.

 Όχι στα φανταχτερά έντυπα – Εμείς ενημερώνουμε τους πολίτες και καταθέτουμε λύσεις

«Έχουμε κάνει μια σοβαρή δουλειά το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους τομείς στη Δράμα, την οποία και θα ξεδιπλώσουμε τις επόμενες ημέρες ενημερώνοντας τους πολίτες.

Δεν θα προβούμε στην έκδοση φανταχτερών φυλλαδίων που θα πεταχτούν στα καλάθια των άχρηστων και θα ξεχαστούν μετά τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος προσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευτεί ο ίδιος και η παράταξη του.

Στόχος μας η καθημερινότητα του πολίτη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας σημείωσε ότι το πρόγραμμα για την επόμενη 5ετία στην περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος εστιάζεται ως επι το πλείστων σε δράσεις και έργα που θα αφορούν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας του Δραμινού Δημότη: στην καθαριότητα, την προσβασιμότητα, τους χώρους πρασίνου, το κυκλοφοριακό και τα πάρκινγκ, τα αδέσποτα.

 Ποτέ δεν ήμουν επικεφαλής

Απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι ο ίδιος είναι αυτοδιοικητικός παράγοντας στη Δράμα επι μια 25ετία και θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που αναφέρει σήμερα, τόνισε ότι ναι μεν υπηρέτησε τον θεσμό από θέσεις ευθύνεις αλλά δεν ήταν ποτέ επικεφαλής.

«Ήρθε η ώρα να αποδείξω ότι μπορώ να διοικήσω, να καθοδηγήσω τους συνεργάτες μου για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

 Ο «καπετάνιος» του Δήμου εγκατέλειψε το καράβι

Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε την νυν δημοτική αρχή για αδιαφορία και ανικανότητα και σημείωσε ότι οι υπάλληλοι του Δήμου δείνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνιούν για το μέλλον αλλά όμως όπως το καράβι διοικείται από τον καπετάνιο έτσι και ο Δήμος διοικείται από τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή. «Δυστυχώς το καράβι στον Δήμο Δράμας έχει εγκαταλειφθεί από τον καπετάνιο του»

 Όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν το χρίσμα λένε ψέματα και είναι υποκριτές

Όσο δε για το θέμα των χρισμάτων από τη Ν.Δ. υπερτόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έχει δώσει και ούτε πρόκειται να δώσει την στήριξη της σε παρατάξεις που κατέρχονται στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης. «όσοι ισχυρίζονται στο παρασκήνιο ότι έχουν το χρίσμα λένε ψέματα και είναι υποκριτές» ανέφερε.

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5: