Πολιτική

Παρθένα Κιόρτεβε: ο κύβος ερρίφθη!! – ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της, στις εκλογές του Project

Κατέθεσε και επίσημα πλέον την υποψηφιότητα της για την θέση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Project για τη Δράμα” και υποψήφιας Δημάρχου, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δράμας Παρθένα Κιόρτεβε.
Ως γνωστόν, οι ενδοπαραταξιακές εκλογές για τον/την υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας της δημοτικής παράταξης “Project για τη Δράμα” μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Τσιαμπούση, θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαρτίου.
Παρθένα Κιόρτεβε: Ο κύβος ερρίφθη!!!
Η ανάρτηση της κας Κιόρτεβε στην σελίδα της στο fb:
Μετά την πρώιμη δημοσιοποίηση μιας ιδιωτικής κουβέντας, στην οποία εξέφρασα τη διάθεσή μου να είμαι παρούσα στις ενδοπαραταξιακές εκλογές της παράταξης “Project για τη Δράμα”…
Ακολούθησε μια ευρεία επαφή μου με πολλά μέλη της παράταξης, με συγγενείς, φίλους αλλά και ενεργούς πολίτες της Δράμας, προκειμένου να αντιληφθώ εάν υπάρχει η απαιτούμενη αποδοχή στο πρόσωπο μου για να κάνω πράξη αυτή την τόσο σημαντική αρχικά πρόθεση και τελικά απόφαση.
Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς μου (εκτός της μαμάς μου😏😏), κατέθεσα σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της 13ης Μαρτίου, προκειμένου να επιλέξουμε τον/την υποψήφιο/α δήμαρχο Δράμας, που θα ηγηθεί της παράταξης “Project για τη Δράμα” στις δημοτικές εκλογές του 2023.
Ο κύβος ερρίφθη!!!
Κιόρτεβε Παρθένα
Δημοτική σύμβουλος Δράμας
Project για τη Δράμα