Πολιτική

Δύο υποψηφιότητες στις εκλογές του Project. Παρθένα Κιόρτεβε- Γιάννης Δερμετζόγλου

Ολοκληρώθηκε  η κατάθεση υποψηφιοτήτων  για την εκλογή υποψηφίου Δημάρχου Δράμας με την δημοτική παράταξη Project για τη Δράμα.

Κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες.

Ο Γιάννης Δερμεντζόγλου, οικονομολόγος, τραπεζικός υπάλληλος ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Project στις εκλογές του 2014 και του 2019 και από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η Παρθένα Κιόρτεβε, γιατρός-νεφρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Διευθύντρια ΕΣΥ στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού, πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Δράμας και νυν δημοτική σύμβουλος. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου από τις 12.00 ως τις 17.00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι δημότες Δράμας, που εγγράφονται μέλη ή φίλοι της παράταξης ως και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, καταβάλλοντας τα μεν μέλη 10€ οι δε φίλοι 5€.

Παράλληλα με την δια ζώσης ψηφοφορία, θα διεξαχθεί και ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, κατά την ίδια μέρα και ώρες με την δια ζώσης ψηφοφορία. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 14.00 συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την ειδική φόρμα εγγραφής μέλους και φίλου, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της παράταξης και στη σελίδα του Project στο Facebook.

Προκειμένου να μπορεί κάποιος να ψηφίσει ηλεκτρονικά πρέπει να επιλεγεί υποχρεωτικά το πεδίο όπου αναφέρεται ότι επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.

Το ποσό των 10€ για τα μέλη και 5€ για τους φίλους πρέπει επίσης να καταβληθούν ως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 14.00 είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Eurobank με αριθμό ΙΒΑΝ GR9602602500000070200647577 είτε στα γραφεία της παράταξης την Τετάρτη 9 Μαρτίου και Πέμπτη 10 Μαρτίου από τις 18.00 ως τις 22.00.

Πληροφορίες για τον τρόπο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα αποσταλούν με email σε όσους δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την παράταξη μέσω email ή μέσω τηλεφώνου στο 6932486917 (Θεοδώρα Κατρανίτσα, πρόεδρος ΣΕ Project για τη Δράμα).