Πολιτική

Παρθένα Κιόρτεβε προς βουλευτές Δράμας: Μην μας εμπλέκεται στα κομματικά σας παιχνίδια

Με δημόσια επιστολή της, η πρόεδρος των γιατρών του Νοσοκομείου Δράμας Παρθένα Κιόρτεβε, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της, απευθύνεται στους τρεις βουλευτές του νομού Δράμας και τους ζητά, να αφήσουν τους εργαζομένους στο νοσοκομείο,  έξω από την αρένα της πολιτικής τους ρητορικής και πράξης.

«Μην μας εμπλέκεται στα κομματικά σας παιχνίδια.

Δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, από εσάς» αναφέρει χαρακτηριστικά στην δημόσια τοποθέτηση της.

Η δήλωση της προέδρου των  γιατρών του Νοσοκομείου Δράμας Παρθένας Κιόρτεβε

Παράκληση προς του Δραμινούς Βουλευτές

Ως μαχόμενοι γιατροί της πρώτης γραμμής, εν μέσω μίας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, που δεν έχει τελειώσει ακόμη και που είναι αβέβαιο πότε θα τελειώσει, παρακαλούμε θερμά τους Δραμινούς βουλευτές να αφήσουν έξω, από την αρένα της πολιτικής τους ρητορικής και πράξης, τους εργαζομένους του Γενικού νοσοκομείου Δράμας (ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό).

Η δική μας αρένα δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε και χώρο για να παίζονται τα κομματικά τους παιχνίδια και οι προσωπικές τους επιδιώξεις.

Η δική μας αρένα έχει αυτή τη στιγμή ένα πρωτόγνωρο εχθρό, που λέγεται ιός SARS-COV-2 και μοναδικό μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη μάχη εναντίον του.

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι θεματοφύλακες της υγείας των Δραμινών πολιτών και αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Μην μας εμπλέκεται στα κομματικά σας παιχνίδια.

Δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή, από εσάς.

Δεν είναι αυτό που μας αξίζει.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος των ιατρών του ΓΝΔράμας

Κιόρτεβε Παρθένα