Πολιτική

Πατακάκης εναντίον Μωυσιάδη:στόχος του, οι προσωπικές φιλοδοξίες

Δριμεία επίθεση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Αριστείδη Μωυσιάδη εξαπέλυσε ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Τοψίδη, Αργύρης Πατακάκης, με δήλωση του στα ΜΜΕ.

Ο κ. Πατακάκης κατηγορεί ευθέως τον πρώην συνεργάτη του κ. Μωυσιάδη, ότι μέσα από την πολιτική του πορεία στοχεύει στην ικανοποίηση των προσωπικών του φιλοδοξιών μόνο.

Δήλωση Πατακάκη για την υποψηφιότητα Μωυσιάδη

Ο άνθρωπος που θα άλλαζε τη μοίρα της Δράμας ως υποψήφιος Δήμαρχος, τελικά άλλαξε την προσωπική του φιλοδοξία.

Είχε προηγηθεί μια ψηφοφορία στο Π.Σ. όπου αποχώρησε από μια παράταξη επικαλούμενος το συμφέρον της Δράμας, για να προσχωρήσει στηνπαράταξη του κ. Μέτιου. Το γεγονός ότι ο κ. Μέτιος στην ίδια ψηφοφορία είχε
την ίδια ακριβώς στάση μάλλον δεν επηρέαζε τα πράγματα, ίσως σε αυτό να συντέλεσε και η προσφορά μιας θέσης έμμισθου Αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Μωυσιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον κ. Μέτιο ξέχασε όμως να πει στους δημότες της Δράμας και τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του ότι τελικά δεν θα είναι υπ. Δήμαρχος και στο
προφίλ του «διαφημίζει» ακόμα την αποτυχημένη υποψηφιότητα του για τον Δήμο.

Ίσως τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα αν ο Δήμαρχος Δράμας του είχε δώσει το «δαχτυλίδι» που κατά δική του ομολογία του είχε υποσχεθεί (ο ίδιος το έχει παραδεχθεί σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή).

Στο επίκεντρο της πολιτικής πρέπει να είναι ο άνθρωπος και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες.