Ενδιαφέροντα

Πρόσκληση για ουζάκι στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, έκανε στους Δραμινούς ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

Την αύξηση της τουριστικής κίνησης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και κυρίως την προσέλκυση τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα, επιδιώκει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο καμπάνιας που ξεκίνησε ήδη με τον τίτλο: “Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς”.

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία με σκοπό την προβολή των πανέμορφων νησιών και κυρίως της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας. Στόχος είναι η αναστροφή της αρνητικής εικόνας που έχει δημιουργηθεί, αλλά και η εν γένει τόνωση της τουριστικής κίνησης μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης ανέφερε ότι  η Βόρεια Ελλάδα ανέκαθεν είχε εξαιρετικές σχέσεις με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και για το λόγο αυτόν κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς του εσωτερικού τουρισμού της περιοχής.

Ουζάκι και μεζέ από μένα 

Κάλεσε τους Δραμινούς και τους Βορειοελλαδίτες γενικότερα στα όμορφα νησιά του Β. Αιγαίου, στα οποία – όπως είπε – θα κάνουν οικονομικές διακοπές, με ασφάλεια και χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Τόνισε δε ότι πέρα από το πλούσιο φυσικό κάλλος των νησιών, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να κάνουν θρησκευτικό τουρισμό και να απολαύσουν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μπουτζούρη στον ALPHA NEWS 95,5: