Πολιτική

Πρόταση για εκκαθάριση και κλείσιμο της ΔΕΚΠΟΤΑ καταθέτουν οι αντιπολιτεύσεις στον Δήμο Δράμας

Πρόταση για εκκαθάριση και στην συνέχεια κλείσιμο της ΔΕΚΠΟΤΑ πρόκειται να καταθέσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη + Ζωή” Μιχάλης Μλεκάνης:  “ακόμη κι αν υπήρχε μία επιφύλαξη για να συνεχίσει την λειτουργία της η ΔΕΚΠΟΤΑ, με αυτή τη διοίκηση δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει μπροστά η επιχείρηση”.

Ο κ. Μλεκάνης ανέφερε ότι ήδη το θέμα έχει συζητηθεί και υπάρχει συμφωνία από όλες τις παρατάξεις στο ζήτημα αυτό. Πρόκειται εκτός των άλλων και για προεκλογική τους δέσμευση.

Ο κ. Μλεκάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση μη πληρωμής των χρεών της επιχείρησης – τα οποία αγγίζουν τα 250.000 ευρώ από παρελθόντα έτη – αφού μετά την εκκαθάριση τα αναλαμβάνει ο Δήμος Δράμας όπως επίσης θα αναλάβει  όλες τις δράσεις της ΔΕΚΠΟΤΑ και φυσικά την διοργάνωση της Ονειρούπολης.

Σε ερώτηση σχετικά με την “ευελιξία” του δήμου, ο κ. Μλεκάνης σημείωσε ότι όσον αφορά το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο ο Δήμος και η ΔΕΚΠΟΤΑ βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και αυτό σημαίνει ότι έχουν την ίδια ακριβώς “ευελιξία” σε όλα τα ζητήματα.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Μιχάλη Μλεκάνη μέσω fb στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/alphanewsfm/?ref=settings

ALPHA NEWS 95,5