Κοινωνία

Σέρρες: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου-Αιτία η ερωτική αντιζηλία

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας του 20χρονου στην Άνω Καμήλα του Δήμου Σερρών.

Σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο που φέρεται  τις πρώτες πρωινές ώρες να μαχαίρωσε με λεπίδα τον άτυχο φίλο του, ύστερα από διαπληκτισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία

Όπως δηλώνουν κοινοί φίλοι των δύο νέων, ο 20χρονος διατηρούσε σχέση με πρώην κοπέλα του 21χρονου. Αν και συνυπήρχαν για ώρα -χωρίς προβλήματα- στην ίδια παρέα σε πάρκο του χωριού, ξαφνικά άρχισαν να καυγαδίζουν. Η ένταση που ακολούθησε πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν ο 21χρονος επιτέθηκε με λεπίδα στον 20χρονο. Το χτύπημα σημειώθηκε στη θωρακική κοιλότητα, με αποτέλεσμα να επιφέρει τον ακαριαίο θάνατο του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς τις είχε  απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής. Από τις πρώτες ώρες διαφυγής του, οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του, όπως και έγινε.

Σκότωσε τον 20χρονο και μετά ανέβασε φωτογραφίες – «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story»

Σοκάρει και το γεγονός πως ο φερόμενος ως δράστης ανέβαζε φωτογραφίες μετά το έγκλημα, αναφέροντας: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω story».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα ανέβασε στα προσωπικά του social media φωτογραφίες αλλά και βίντεο για το έγκλημα, γράφοντας μάλιστα κάτω από μία φωτογραφία «κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω story». Σε βίντεο που ανήρτησε κουνά ένα μαχαίρι το οποίο έχει πάνω αίμα. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των αναρτήσεων και ζήτησε να σταματήσει η διακίνηση τους.

Έτσι έγινε το έγκλημα στις Σέρρες

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης (10/08), όταν οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα, με δύο ακόμη φίλους, σε πάρκο της περιοχής. Οι δυο τους άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται και σε κάποια στιγμή ο 21χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 20χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας.

ο θύμα φέρεται να είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του δράστη. Οι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος αναμένεται να ρίξουν φως στο πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε στην άγρια δολοφονία. Οι φωνές του θύματος και όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία κινητοποίησαν αρκετούς πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και ενημέρωσαν τις αρχές.

Πηγή: ertnews.gr, dikaiologitika.gr