Sports

Σε Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών η Δόξα Δράμας – Τέλος για τους Κύπριους

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Δόξα Δράμας και αλλάζουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ γνωστοποιεί ότι επιτεύχθηκε έγγραφη συμφωνία με όμιλο Ελλήνων επιχειρηματιών, ο οποίος αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής τα ηνία της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι το deal με τους Κύπριους επενδυτές με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Πάτση, δεν προχωρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της metrosport.gr: «Η συμφωνία επικυρώθηκε εγγράφως στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του νομικού εκπροσώπου των επενδυτών, Χάρη Γρηγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Κρητικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ήδη έτοιμο πλάνο, το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με αυτό, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης προαλείφεται για τη θέση του προπονητή, ενώ στο πρότζεκτ φαίνεται πως συμμετέχει και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Ξανθόπουλος, πιθανότατα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι επήλθε καταρχήν έγγραφη – οριστική συμφωνία για αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς και στο προσεχές διάστημα θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών. 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση σε συνέντευξη Τύπου όλου του αγωνιστικού και λειτουργικού πλάνου τριετίας της νέας διοίκησης».