Πολιτισμός

Στην Αλίκη Τσιαμούρα το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών

Απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας το βραβείο της Αικατερίνης Π. Οικονόμου από την Ακαδημία Αθηνών.
Τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε ο Ακαδημαϊκός κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης και στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας παρέδωσε τις τιμητικές διακρίσεις.
Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ. μέσω συνδέσμου που θα ανακοινώσει η Ακαδημία Αθηνών.
“Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, έχοντας ως βασικό μας προτέρημα την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο. Έτσι πορευόμαστε τόσα χρόνια κι έτσι θα συνεχίσουμε. Θα παλεύουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας, μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε τη δράση μας αλλά και την ώθηση να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο χωρίς διακρίσεις.
Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σημερινή μας διάκριση, είμαστε όμως ακόμη πιο περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτής της ομάδας. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην Προέδρο μας, Αλίκη Τσιαμούρα, που καθημερινά μας διδάσκει μαθήματα ζωής” αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση Κυριών Δράμας σε ανακοίνωση της, με αφορμή την βράβευση της κας Τσιαμούρα.