Πολιτική

Στη Δράμα και στον ALPHA NEWS 95,5 ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης

Συναντήσεις και επαφές με συνδικαλιστικά στελέχη της Δράμας είχε χθες και σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης της προγραμματισμένης απεργιακής κινητοποίησης της 18ης Φεβρουαρίου, ο κ. Μπράτης ήλθε στη Δράμα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γιώργο Σαλπιστή, μέλη του Δ.Σ.  καθώς και στελέχη οργανώσεων της Δράμας.

Ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ μαζί με τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος παραχώρησαν συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

«Ο κ. Μητσοτάκης δύο φορές κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε δεσμευτεί δημόσια ότι θα προχωρήσει στην κατάργηση του  νόμου Κατρούγκαλου.

Δυστυχώς με το “αντιασφαλιστικό” νομοσχέδιο που καταθέτει τις επόμενες ημέρες ο κ. Βρούτσης, όχι μόνο δεν καταργείται ο νόμος Κατρούγκαλου αλλά βλέπουμε να ενισχύσετε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπράτης.

“Αυτή η χρονική περίοδος είναι ένα κομβικό σημείο για τους εργαζόμενους, δεδομένου ότι θα καθορίσει σημαντικά εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα για τα επόμενα 50 χρόνια” τόνισε ο κ. Σαλπιστής.

Όσο δε για το κατά πόσο πρέπει να υπάρξει γενική κινητοποίηση στις 18 Φεβρουαρίου, ο κ. Σαλπιστής ζήτησε μαζική συμμετοχή και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “άνθρωπος που δεν αντιδρά δέχεται αδιαμαρτύρητα το μέλλον του και το μέλλον δυστυχώς δεν είναι ευοίωνο”.

O πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Σαλπιστής(αριστερά) με τον Γενικό Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Μπράτη κατά την ενημέρωση συνδικαλιστών στη Δράμα

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Σαλπιστή και του Γενικού Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Μπράτη στον ALPHA NEWS 95,5 μέσω fb στην παρακάτω διεύθυνση:https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73

ALPHA NEWS 95,5