Πολιτική

Χ. Μαμσάκος: Συνεργασία και συνένωση δυνάμεων οι στόχοι για τη νέα δεκαετία

Την συνεργασία και τη συνένωση δυνάμεων θεωρεί ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ως τα δύο κύρια στοιχεία τα οποία πρέπει να χαρακτηρίσουν τον Δήμο Δράμας, κατά την δεκαετία που μόλις ξεκίνησε.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την κοπή της πίτας της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” ο κ. Μαμσάκος σημείωσε ότι στην κατεύθυνση αυτή, η συνεργασία του με τους άλλους τέσσερις συναδέλφους του δημάρχους του νομού είναι σε πολύ καλό επίπεδο ενώ από την πλευρά των τριών βουλευτών επιδεικνύεται ουσιαστικό ενδιαφέρον για την διευθέτηση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός.

“Με την ένωση των δυνάμεων μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Δράμας, θέλοντας να περάσει στους παράγοντες του τοπικού πολιτικού κατεστημένου, το μήνυμα της ενότητας ως μοναδική απάντηση στις προκλήσεις των καιρών.

 

Ο κ. Μαμσάκος ανέφερε ότι η βραδιά της εκδήλωσης ήταν συγκινητική ενώ ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν, από καρδιάς.

“Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο από την προηγούμενη θητεία μας” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το 2020 θα είναι ένα πολύ σημαντικό έτος για το Δήμο Δράμας.

Έδωσε έμφαση στο σημαντικό έργο της βιώσιμης αστικής ανάπλασης, προϋπολογισμού 8,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, τονίζοντας ότι θα αναμορφώσει ριζικά την εικόνα της πόλης και θα βοηθήσει τα μέγιστα την επιχειρηματικότητα. Αναφέρθηκε δε και στην συνεργασία που ήδη έχει και που θα ενταθεί στο εγγύς μέλλον, με της περιφέρεια ΑΜΘ και τους εκπροσώπους της, σε μια σειρά από δράσεις, προγράμματα και έργα.

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

alpha-news.gr