Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Δράμας: Έκκληση για μαζικό εμβολιασμό

Έκκληση για μαζικό εμβολιασμό απευθύνει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και καλεί τους Δραμινούς να μην λαμβάνουν υπόψιν τους τα fake news, τις ανορθόλογες και παραδοξολογικές απόψεις που διαδίδονται κυρίως στα social media, παρά μόνο τις προτροπές της επιστημονικής κοινότητας.
Ξεκαθαρίζει πάντως πως “δεν κουνάει το δάκτυλο σε κανέναν-καμία ανεμβολίαστο-η συμπολίτη-ισσα αλλά απευθύνει έκκληση προς αυτούς-ές να εμβολιαστούν”.
Η ανακοίνωση της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Δράμας
Με αφορμή τη χαμηλή (43%) εμβολιαστική κάλυψη στην ΠΕ Δράμας και τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων που οδήγησε σε ένα ακόμα lockdown και για να προλάβουμε τα χειρότερα ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δράμας, με αίσθημα κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης, δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο:
Καλούμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν μαζικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις προτροπές της επιστημονικής κοινότητας κι όχι fake news, ανορθόλογες και παραδοξολογικές απόψεις που διαδίδονται κυρίως στα social media. Ο φόβος και οι επιφυλάξεις δεν πρέπει να καθοδηγούν τη στάση των Πολιτών.
Ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή, αποδεδειγμένα, ένα από τα βασικότερα εργαλεία άμυνας ενάντια στην πανδημία και προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η Δράμα πλήρωσε πέρσι βαρύ φόρο αίματος εξαιτίας του covid 19 και της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας. Ας μην δούμε να επαναλαμβάνεται η περσινή τραγωδία.
Ας μην αγνοούμε επίσης τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και τις επιπτώσεις στα δικαιώματά μας λόγω των περιορισμών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δράμας δεν κουνάει το δάκτυλο σε κανέναν-καμία ανεμβολίαστο-η συμπολίτη-ισσα αλλά απευθύνει έκκληση προς αυτούς-ές να εμβολιαστούν.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021