Life

Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας: δράση αγάπης με … τριαντάφυλλο

Με αφορμή την επέτειο των τέταρτων γενεθλίων του στις 8 Φεβρουαρίου, ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας οργανώνει μια πρωτότυπη δράση επιδιώκοντας να μοιράσει αγάπη και καλοσύνη σε όλη τη Δράμα.

Οι εθελοντές και εθελόντριες του «Τοίχου» ετοίμασαν μια κάρτα στολισμένη με ένα χειροποίητο τριαντάφυλλο, την οποία σκοπεύουν να τοποθετήσουνε σε αυτοκίνητα προκειμένου να κινητοποιήσουν τους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν σε μια αλυσίδα αγάπης.

Στόχος είναι, όσοι βρουν το τριαντάφυλλο στο αυτοκίνητο τους,  να παρακινηθούν και να το προσφέρουν σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Να δώσουν χαρά με μια πράξη καλοσύνης, να μοιράσουν αγάπη και να κάνουν όμορφη τη μέρα τους και τη μέρα των συνανθρώπων τους.

 

2.856 βιβλία όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες

Κάνοντας μάλιστα απολογισμό δράσης, ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του, ότι το αποτέλεσμα όσον αφορά στη δράση συλλογής βιβλίων “στην οποία ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες, εκδοτικοί οίκοι, βιβλιοπωλεία ακόμα και συγγραφείς, ήταν η συλλογή και διανομή  2.856 βιβλίων όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες.

Εκατοντάδες δεκάδες δέματα γεμάτα βιβλία κατέφθασαν από Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Χαλκιδική, Σέρρες κι άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση κι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μια πρωτοφανή έκφραση αλληλεγγύης

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Τηλ.: 6945233637 & 6981322003

e-mail: thewallofkindnessdrama@gmail.com

facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης-Δράμα

instagram: toixoskalosynhs_drama

twitter: WallofKindnessGR