Πολιτισμός

Το βιβλίο του για το ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ παρουσιάζει ο Δραμινός δικηγόρος Γρηγόρης Μιχαηλίδης

Το νέο του βιβλίο με τίτλο: «ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας», παρουσιάζει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, ο Δραμινός δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Γρηγόρης Μ. Μιχαηλίδης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον εκδοτικό οίκο Lex Book, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, στις 18.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας (ισόγειο νέου δημοτικού μεγάρου Δράμας).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Αναστάσιος Πούλιος – Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, Λουκάς Προυσανίδης – Δικηγόρος Αθηνών, LL.M, Διευθυντής νομικών εκδόσεων Lex Book, Βασίλειος Ταουξής – Δικηγόρος Αθηνών, επ. Πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και ο Χρήστος Παπαστυλιανός – Αναληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης, Ομότ. Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι: Καλλιόπη Καλαμπούκα, Καθηγήτρια Εμπορικού Δικαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Δικηγόρος Αθηνών, LL.M. και ο ίδιος ο συγγραφέας Γρηγόρης Μιχαηλίδης.

Για την εκδήλωση αλλά και το βιβλίο του, μίλησε στον ALPHA NEWS 95,5 ο ίδιος ο συγγραφέας, Γρηγόρης Μιχαηλίδης.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του: