Life

Σε διαβούλευση η Λαϊκή Αγορά της Δράμας

Σε μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα τη Δράμας πρωτοβουλία, προχώρησε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας Μιχάλης Τάσσου, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στη Λαϊκή Αγορά της Δράμας.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville, ο κάθε Δραμινός πολίτης έχει πλέον τη δυνατότητα,  εύκολα και γρήγορα από το κινητό του τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του, να συμμετάσχει στην διαβούλευση που έχει ξεκινήσει ήδη για τη Λαϊκή Αγορά και να καταθέσει τις προτάσεις και τις απόψεις του, για την βελτίωση της.

Η διαβούλευση θα διεξαχθεί έως και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τη λαϊκή αγορά Δράμας

«Στόχος του Δήμου Δράμας είναι» όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Τάσσου «να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, την ευκολία πρόσβασης στο χώρο, τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν, καθώς και την άποψή τους σχετικά με την μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς στην οδό Χελμού.