Life

Το Νευροκόπι χρειάζεται στήριξη – Η. Χατζηκωνσταντίνου πρόεδρος κοινότητας στον ALPHA NEWS 95,5

Την ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία στο Νευροκόπι όσον αφορά το επίδομα θέρμανσης που αναλογεί στους κατοίκους, επεσήμανε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος της κοινότητας Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου.  Παράλληλα δήλωσε την απογοήτευση των κατοίκων, οι οποίοι περίμεναν αξιοκρατική και δίκαιη κατανομή του επιδόματος θέρμανσης, αλλά διαψεύστηκαν.

Παράλληλα ζήτησε τη συνδρομή του κράτους στην κατεύθυνση ενίσχυσης των πατατοπαραγωγών του λεκανοπεδίου, οι οποίοι την περίοδο αυτή των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, επιβαρύνονται οικονομικά για να διατηρήσουν το προϊόν σε σωστή θερμοκρασία.

«Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα στους πατατοπαραγωγούς, που δεν μπορούν να πουλήσουν την παραγωγή τους λόγω της καραντίνας και την κρατούν στις αποθήκες τους»

Ο .κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφέρθηκε και στους κτηνοτρόφους, που βρίσκονται αντιμέτωποι  με το πολικό ψύχος. «Οι κτηνοτρόφοι μας καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν ζωντανά τα ζώα τους. Αυξάνονται τα έξοδα σε ζωοτροφές και σε ενέργεια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Ησαΐα Χατζηκωνσταντίνου στον ALPHA NEWS 95,5: