Πολιτική

Μιχάλης Μλεκάνης: Να πληρωθούν άμεσα οι καθαρίστριες – Ανάλγητη η δημοτική αρχή

Για αναλγησία κατηγορεί την δημοτική αρχή του Δήμου Δράμας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πόλη και Ζωή Μιχάλης Μλεκάνης όσον αφορά την καθυστέρηση πληρωμής των καθαριστριών.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε πως οι καθαρίστριες του δήμου Δράμας είναι οι μοναδικές σε όλη την Ελλάδα που δεν έχουν πληρωθεί τον Φεβρουάριο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό, ο Δήμος.

Αφού λοιπόν ανέφερε πως οι καθαρίστριες είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενες παρά το γεγονός ότι είναι σκληρά εργαζόμενες, σημείωσε ότι αντιμετωπίζουν πλέον θέμα επιβίωσης, οι ίδιες και οι οικογένειες τους μέσα στον χειμώνα.

Μάλιστα διερωτήθηκε μήπως επειδή ο σύλλογος των καθαριστριών είναι διεκδικητικός, η δημοτική αρχή με την συμπεριφορά της αυτή, τον αντιμετωπίζει με αντεκδίκηση.

«Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει μια διάκριση, ένας ρατσισμός απέναντι στις καθαρίστριες. Θεωρούνται υποδεέστερες; Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο απαράδεκτο, που οποιαδήποτε σκέψη αρνητική για την διαχείριση του προβλήματος από την Δημοτική Αρχή, στέκεται» ανέφερε ο κ. Μλεκάνης

Ακούστε την συνέντευξη του Μιχάλη Μλεκάνη στον ALPHA NEWS 95,5: