Πολιτική

«Χαμός» με τα δημοσιεύματα της ΕΣΤΙΑΣ για “υπόγειο φλερτ” της Χαράς Κεφαλίδου με τη ΝΔ – Δήλωση της βουλευτού

Ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» χαρακτηρίζει η βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου, δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ(15 Μαΐου 2020), που την παρουσιάζει ως μία εκ των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, την οποία «φλερτάρει» η Ν.Δ.

Η εφημερίδα επανέρχεται σήμερα 16 Μαΐου με πρωτοσέλιδο της, με τίτλο «Στα πρόθυρα της διασπάσεως η κοινοβουλευτική ομάς του ΠΑΣΟΚ». Αναφέρει ότι το «υπόγειο φλερτ» μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών και της Ν.Δ. υφίσταται και πως είναι πιθανόν να τους γίνει πρόταση υπουργοποίησης από τον κ. Μητσοτάκη.

Στο δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ σημειώνεται ότι η Χαριλάου Τρικούπη αφήνει ακάλυπτους τους 4 βουλευτές(μεταξύ των οποίων και τη Χαρά Κεφαλίδου) και πως αυτοί(οι βουλευτές) αμφισβητούν ευθέως την κα Γεννηματά.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ
Το χθεσινό δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ

Δήλωση της Χαράς Κεφαλίδου

Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Υπεύθυνες σοβαρές θέσεις κοινής λογικής με συναίσθηση των αναγκών της χώρας, που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής, βρίσκουν ευρεία ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία. Συχνά υιοθετούνται από την Κυβέρνηση στην προσπάθεια να κρατηθεί η χώρα όρθια και να απαλλαγεί η ΝΔ από αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Κάπως έτσι, μέρος του Τύπου που επιμένει να πορεύεται με τη λογική του ‘χτες’, οδηγείται σε μονοπάτια επιστημονικής φαντασίας».