Κοινωνία

«Χωματερή» στην Αντιγόνου – άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου

Σε χωματερή μετατράπηκε το πρωί της Κυριακής η οδός Αντιγόνου, στο ύψος της γέφυρας του «τσάι», όταν κάποιοι στοίβαξαν τόνους σκουπιδιών και ογκωδών αντικειμένων κατά μήκος του δρόμου και του πεζοδρομίου.

Μετά από καταγγελίες, έσπευσαν επί τόπου άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν καθώς και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χρήστος Κυριακίδης προκειμένου να δει ιδίοις όμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ο κ. Κυριακίδης μας διαβεβαίωσε ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας συνεργείο του Δήμου Δράμας θα καθαρίσει την περιοχή από τα σκουπίδια.

Σε ανάρτηση του στο fb ο κ. Κυριακίδης, κατήγγειλε το συγκεκριμένο γεγονός και στηλίτευσε το συμβάν χαρακτηρίζοντας το «αίσχος».

 

Επ αυτοφώρω διαδικασία στην οδό Αντίγονου με το “αίσχος” να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Η “περίοδος χάριτος” έχει τελειώσει!

ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ σε όποιον δεν συμμορφώνεται στους κανόνες μιας κοινωνίας!

Ζητούμε συγνώμη από τους συνδημότες μας επί της οδού Αντιγόνου.
Αύριο το πρωί η υπηρεσία μας, θα απομακρύνει τον όγκο των σκουπιδιών.

 

Project Δράμα 2020

Αυτή είναι η εικόνα αυτή τη στιγμή στην γέφυρα του παζαριού.

Για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Project Δράμα 2020.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος γνώριζε για την κατάσταση και διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα γίνουν οι ενέργειες για να καθαριστεί.

Επιπλέον, ο κύριος Κυριακίδης ενημέρωσε τον επικεφαλής του Project ότι ο δράστης πιάστηκε επ’ αυτοφώρο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και θα κινηθεί η διαδικασία επιβολής και προστίμου εκ μέρους του δήμου. Ο κύριος Τσιαμπούσης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κύριο Κυριακίδη την απόλυτη συμφωνία της παράταξης ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο δήμος πρέπει να είναι κάθετος και να επιβάλει άμεσα τα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος στους δημότες, οι οποίοι δίχως να ενημερώσουν και με απόλυτη περιφρόνηση στο κοινωνικό σύνολο και την εύρυθμη λειτουργία του δήμου, ακολουθούν τέτοιες πρακτικές.

Επανέλαβε επίσης την πρόταση να γίνει ευρεία ενημέρωση των πολιτών για να γνωρίζουν με ποιον τρόπο πρέπει να γίνεται η αποκομιδή ογκωδων αντικειμένων και οικιακών συσκευών, η οποία θα συνοδεύεται και από ενημέρωση για το τι ορίζει ο νόμος σε σχέση με τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε αντίθετη περίπτωση.

 Ας επαναφέρουμε την πόλη και τα χωριά μας σε μια ανθρώπινη κατάσταση. Είναι στο χέρι μας, καθώς και στη διάθεση του δήμου.