Πολιτική

Χ. Μαμσάκος για “Πόλη και Ζωή”: Λάσπη στον ανεμιστήρα και Παραπληροφόρηση – Η γνωστή τους τακτική

“Λάσπη στον ανεμιστήρα” χαρακτήρισε ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, τις κατηγορίες της παράταξης “Πόλη και Ζωή” περί βολέματος φίλων και συγγενών της παράταξης του, όσον αφορά την υπόθεση του ΚΔΑΥ Δράμας.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε οτι επί των ημερών του, όχι μόνο διατηρήθηκαν οι θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΥ αλλά αυξήθηκαν και σημείωσε οτι στην περίπτωση που παρέμενε πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ, δεν θα επέτρεπε επ ουδενί το κλείσιμο της μονάδας στη Δράμα.

Τόνισε οτι πλέον τώρα δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα παρέμβασης αλλά ούτε και ευθύνη για την απόφαση της διοίκησης της ΔΙΑΑΜΑΘ, αφού και πρόεδρος δεν είναι και δικαίωμα ψήφου δεν έχει.

“Δεν μπορώ την υποκρισία – Αυτοί που σήμερα φωνάζουν είναι εκείνοι που με πολέμησαν για να χάσω την προεδρεία της ΔΙΑΑΜΑΘ”

“Και κάποιοι προσπάθησαν αρκετά για να γίνει αυτό” σημείωσε ο κ. Μαμσάκος κατηγορώντας ευθέως τις αντιπολιτεύσεις οτι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να χάσει την προεδρεία της ΔΙΑΑΜΑΘ.

“Ξέρετε, αυτό που δεν έχουν καταλάβει ακόμη είναι πως δεν έχασε ο Μαμσάκος την προεδρεία αλλά η Δράμα. Το πλήγμα δεν ήταν για τον Μαμσάκο αλλά για τη Δράμα” σημείωσε ο Δήμαρχος Δράμας και κατηγόρησε τα στελέχη της αντιπολίτευσης για υποκρισία.

“Αυτοί που σήμερα φωνάζουν είναι εκείνοι που με πολέμησαν προκειμένου να χάσω την προεδρεία της ΔΙΑΑΜΑΘ καθώς και εκείνοι που έστελναν συνεχώς στο ΚΔΑΥ ελεγκτικούς μηχανισμούς για να δημιουργήσουν πρόβλημα” και συνέχισε λέγοντας: “ας το καταλάβουν επιτέλους. Δεν μπορούν να παίζουν αντιπολιτευτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζόμενων παιδιών”

Ο κ. Μαμσάκος σημείωσε όμως ότι με την ιδιότητα του Δημάρχου Δράμας θα προσπαθήσει να ασκήσει πίεση με στόχο την αλλαγή της απόφασης αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Δράμας, προκειμένου να διατηρηθούν στη Δράμα οι 25 θέσεις εργασίας.

“Παραπληροφόρηση – Η γνωστή τακτική τους”

Όσο δε για την κατηγορία της παράταξης “Πόλη και Ζωή” ότι ένας από τους λόγους κλεισίματος του ΚΔΑΥ της Δράμας ήταν και η επιλογή της διοίκησης Μαμσάκου  να διαχωρίσει τη διαλογή από την πώληση, με συνέπεια το αυξημένο κόστος λειτουργίας και την έλλειψη κινήτρων για αύξηση των προς πώληση ποσοτήτων ανακυκλώσιμων υλικών, ο δήμαρχος Δράμας ανέφερε πως πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια παραπληροφόρησης του κόσμου από την “Πόλη και Ζωή” και αντέτεινε πως η επιλογή του αυτή, αύξησε σημαντικότατα τα ποσοστά της ανακύκλωσης στη Δράμα.

“Όταν ο εργολάβος πουλούσε τα υλικά, δεν γίνονταν καλή διαλογή αφού κρατούσε μόνο τα προς πώληση υλικά και τα υπόλοιπα τα πετούσε. Με την απόφαση μας άλλαξαν τα δεδομένα με αποτέλεσμα η διαλογή να γίνεται καλύτερα” ανέφερε ο Δήμαρχος Δράμας.

Παρακολουθείστε στην παρακάτω διεύθυνση την συνέντευξη του Δημάρχου Δράμας στον ALPHA NEWS 95,5:

https://www.facebook.com/alphanewsfm/

ALPHA NEWS 95,5