Κοινωνία

Σταθμός στην κοινωνική πολιτική του δήμου Δράμας η υπογραφή συμφώνου συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού

Σταθμό στην κοινωνική πολιτική του δήμου Δράμας χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος την υπογραφή συμφώνου συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

” Η Δράμα χαμογελά με το Χαμόγελο του Παιδιού. Είμαστε ο πρώτος Δήμος σε όλη την Περιφέρεια που προχώρησε άμεσα και συντονισμένα στην υπογραφή του συμφώνου” τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαμσάκος και σημειώνει ότι πλέον με τις πολυδιάστατες δομές και υπηρεσίες του οργανισμού, καθώς και με το εξειδικευμένο επιστημονικό του προσωπικό θα είναι ο δήμος Δράμας ακόμη πιο κοντά σε κάθε παιδί, που θα χρειάζεται τη βοήθειά του.

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο, κατά την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας

Ο κ. Μαμσάκος ενημερώνει τους πολίτες με ανακοίνωση του οτι με τα στελέχη του Οργανισμού συζήτησαν και σχεδίασαν τις μελλοντικές δράσεις, τη δημιουργία παραρτήματος με παροχή υπηρεσιών σε γονείς και παιδιά, την εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας, του προσωπικού Καθαριότητας και Πρασίνου για την άμεση σύνδεσή του με το AMBER ALERT & MISSING ALERΤ και τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας το τέταρτο στην Ελλάδα, για να παρέχουμε φροντίδα, εκπαίδευση και ασφάλεια σε παιδιά οικογενειών, που οι γονείς εργάζονται ή αδυνατούν να τα φροντίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας με σκοπό τη διαφύλαξη του θεσμού της οικογένειας.