Πολιτική

Χ.Παπαθεοδώρου: θα είμαι υποψήφιος με τον Μέτιο – συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5

Περίπου ένα χρόνο πριν απο τις περιφερειακές εκλογές του 2023, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και σύμβουλος Δράμας Χρήστος Παπαθεοδώρου, ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτηση του στο fb αλλά και σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 την υποψηφιότητα του, με το συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ο κ. Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95, 5 δίνει απαντήσεις σχετικά με την ανακοίνωση της παραταξης Τοψίδη εναντίον της περιφερειακής αρχής, του κ. Μέτιου αλλά και του ιδίου προσωπικά.

Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Τοψίδης με ανακοίνωση του είχε αναφέρει οτι ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους και γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος τους δείχνει την πόρτα της εξόδου, με αφορμή μία έρευνα της Good Affairs (Νοέμβριος 2022) που δείχνει οτι το 46,9% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι
δεν θα ψήφιζαν τον νυν Περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές και το 38,4% των ερωτηθέντων, πως κρίνουν τη θητεία Μέτιου ως κακή ή πολύ κακή .

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του κ. Παπαθεοδώρου στον ALPHA NEWS 95,5(η απάντηση στο ερώτημα για τις εκλογές είναι στο τέλος της συνέντευξης)