Υγεία

7 ειδικοί παθολόγοι από το Ιπποκράτειο… στο Νοσοκομείο Δράμας

Επτά (7) ειδικοί παθολόγοι μετακινήθηκαν από το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου αλλά και να παρέχουν πρωινή υπηρεσία όλο τον Ιούλιο.

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας ευχαριστεί τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Τσαλικάκη Δημήτριο για την ανταπόκριση του στο αίτημα ενίσχυσης του ιατρικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής.

Η ανακοίνωση

H Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και οι εργαζόμενοι στον Παθολογικό τομέα ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα ενίσχυσης του ιατρικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής για την κάλυψη του προγράμματος εφημεριών.

Με απόφαση του μετακίνησε 7 ειδικούς παθολόγους από το Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» στο Νοσοκομείο μας προκειμένου όχι μόνο να ενταχθούν στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου αλλά να παρέχουν και πρωϊνή υπηρεσία για το διάστημα από 06/07/2021 έως 31/07/2021.

Ευχαριστούμε επίσης την Διοίκηση και τους υπεύθυνους του Γ.Ν.Θ.«Ιπποκράτειο» για την ανιδιοτελή και αμέριστη συνεργασία.

Ευγνώμονες για τους ιατρούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Γ.Ν.Δράμας, τους καλωσορίζουμε στην πόλη μας και τους ευχόμαστε καλή παραμονή, βέβαιοι για την άμεση ένταξη στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας.

 

Η Διοικήτρια

του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

Θεσσαλονικιά Β. Καρατζόγλου