Sports

Bianco Monte”ΔΡΑΜΑ 1986”: Με το κεφάλι ψηλά…

Victor H.C.- Bianco Monte”ΔΡΑΜΑ 1986”: 41-30

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη φάση των “16” του EHF European Cup η Bianco Monte”ΔΡΑΜΑ 1986” αλλά και μόνο η αξιοπρεπής συμμετοχή της στην Ευρώπη, αποτελεί στοιχείο μεγάλης ομάδας.

Η Δράμα ηττήθηκε στη Ρωσία με 41-30 από τη Victor. Η ρωσική ομάδα είχε επικρατήσει και στην πρώτη αναμέτρηση με 41-39.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Δραμινούς αθλητές, τον προπονητή και τους συνεργάτες του καθώς και την διοίκηση της ομάδας

Γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις επιστρέφει η αποστολή του Bianco Monte Δράμα 1986

Όπως αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωση της:

Γεμάτοι πολύτιμες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις επιστρέφουν από την Σταυρούπολη της Ρωσίας οι Δραμινοί

Γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις επιστρέφει η αποστολή του Bianco Monte Δράμα 1986 από την Σταυρούπολη της Ρωσίας, έχοντας πραγματοποιήσει το πιο μακρινό ταξίδι που έχει γίνει ποτέ από Δραμινή ομάδα. Η ευρωπαϊκή πορεία του Bianco Monte Δράμα 1986, στην πρώτη του συμμετοχή σε διοργάνωση έξω από τα σύνορα της χώρας, ολοκληρώθηκε, στους 32 του EHF European Cup, μετά την επίτευξη δυο προκρίσεων. Ο αποκλεισμός από την ανώτερη HC Victor ήρθε εύλογα, όμως οι παραστάσεις που αποκόμισε η Δραμινή αποστολή σε αυτό το τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι θα αποτελούν οδηγό για τον ίδιο τον σύλλογο στο μέλλον.

Ο αγώνας σε ένα αμιγώς χαντμπολικό γήπεδο, γεμάτο από το ένθερμο κοινό των γηπεδούχων και απέναντι σε μια ομάδα που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας πολλαπλάσιο μπάτζετ, είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για όλα τα μέλη της Δραμινής αποστολής. Τα όσα εξελίχθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, είναι πρωτόγνωρα σε ελληνικό επίπεδο, όχι μόνο για το χάντμπολ, αλλά ακόμη και για δημοφιλέστερα αθλήματα.

Όλοι οι παίχτες πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων

Παράλληλα, ο σύλλογος απέδειξε στο αγωνιστικό κομμάτι πως πέρα από παρών, έχει σίγουρα και μέλλον, καθώς οι νεαρότεροι αθλητές της αποστολής ανταπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, όταν κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτόν. Όλοι οι παίχτες πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τις εμφανίσεις τους καθόλη τη διάρκεια της σαιζόν, καθώς η ομάδα, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με συμμετοχή σε διοργανώσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαχειρίστηκε ψυχικές και σωματικές δυνάμεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Δραμινή αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας ένα σύνθετο και απαιτητικό ταξίδι, το οποίο εξελίχθηκε με άρτιο τρόπο, χάρη και στη φιλοξενία της HC Victor. Βέβαια πέρα από τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια πολυήμερη αποστολή στο εξωτερικο, ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να

αποκτήσει νέους φίλους, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται 2.400 χιλιόμετρα μακριά από τη Δράμα, αλλά αναγνώρισαν τη σχέση που έχει η πόλη με το άθλημα του χάντμπολ. Άλλωστε στις συνομιλίες που είχαν οι άνθρωποι της Δραμινής ομάδας με τους παράγοντες της HC Victor τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια τόσο στο EHF European Cup όσο και στο ρωσικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους οι Ρώσοι παράγοντες, αναγνωρίζοντας την αθλητική κουλτούρα της ελληνικής ομάδας ευχήθηκαν κι αυτοί τα καλύτερα, επισημαίνοντας πως θα ήταν ιδανικό να συναντηθούν ξανά οι δυο ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές όταν συναντήσαμε ανθρώπους με ποντιακές ρίζες, οι οποίοι μιλούσαν με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που έζησαν τα μέλη της αποστολής του Bianco Monte Δράμα 1986 όταν συνάντησαν, είτε στο γήπεδο, είτε στο ξενοδοχείο, είτε ακόμη και στις καθημερινές τους μετακινήσεις, ανθρώπους με ποντιακές ρίζες, οι οποίοι μιλούσαν με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα.

Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ο Bianco Monte Δράμα 1986 στρέφει το ενδιαφέρον του στις εθνικές διοργανώσεις. Βήμα-βήμα παίχτες και προπονητικό επιτελείο κοιτούν κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, έχοντας πετύχει ήδη τον αρχικό φετινό στόχο του Bianco Monte Δράμα 1986, τη συμμετοχή δηλαδή της ομάδας στα πλέι οφ για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια.