Ενδιαφέροντα Χωρίς κατηγορία

Tο Επιμελητήριο Δράμας στο … Μετρό της Αθήνας: Κάλεσμα συμμετοχής σε έκθεση τροφίμων και ποτών

Τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μεταξύ των οποίων και το Επιμελητήριο Δράμας, διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, 8 με 12 Μαρτίου 2023.

Το επιμελητήριο Δράμας καλεί όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στη Δράμα, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά και η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ.άτομα).

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης την μεταφορά των προϊόντων και της διαμονής του στην Αθήνα.