Πολιτική

Υποψήφιος Δήμαρχος Νευροκοπίου ο Γιάννης Κεσκίνογλου

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, Γιάννης Κεσκίνογλου είναι έτοιμος να διεκδικήσει των δημαρχιακό θώκο του Δήμου Νευροκοπίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο των καυσίμων και αντιπρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ. έχει λάβει ήδη την απόφαση του και την περίοδο αυτή επεξεργάζεται, σε συνεργασία με τον στενό πυρήνα των ανθρώπων που πλαισιώνουν την υποψηφιότητα του, την μελλοντική πορεία των κινήσεων του, τόσο σε επίπεδο σύνταξης του προγράμματος της παράταξης του όσο και στελέχωσης του ψηφοδελτίου του.

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του,  ο Γιάννης Κεσκίνογλου, άνθρωπος ήπιων τόνων με καταγωγή από τα Λευκόγεια, στοχεύει με την κίνηση του αυτή να βάλει το δικό του λιθαράκι στην κατεύθυνση ανάδειξης της πολύπαθης περιοχής και να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων, στα μεγάλα και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου.

Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που –  όταν οριστικοποιηθεί με επίσημες ανακοινώσεις – θα διαμορφώσει ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό στο Νευροκόπι.