Πολιτισμός

Αγλαΐα Κατσιγιάννη προς Δήμαρχο Δράμας: ο Δραμινός λαός δεν τρώει κουτόχορτο…κρίμα

Με ανάρτηση της στα social media, η πρόεδρος του συλλόγου Παραπληγικών Δράμας Αγλαΐα Κατσιγιάννη σχολιάζει την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δράμας όσον αφορά την παρουσίαση υποδομών προσβασιμότητας  ΑμεΑ στον Δήμο Δράμας, εν όψει της 3ης Δεκεμβρίου , που είναι η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία.

«Απόλυτος Εμπαιγμός»: Με αυτή τη φράση χαρακτηρίζει την ενέργεια του Δημάρχου Δράμας και μελών του δημοτικού συμβουλίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι προβάλουν το έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ εδώ και 27 χρόνια, ως έργο ενός άλλου φορέα, κάνοντας απλώς μια αναφορά με ευχαριστίες στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ…..

Η ανάρτηση της Αγλαΐας Κατσιγιάννη

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου προβάλουν το έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ εδώ και 27 χρόνια, ως έργο ενός άλλου φορέα, κάνοντας απλώς μια αναφορά με ευχαριστίες στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ…..

Αγαπητοί κύριοι….ο Δραμινός λαός ξέρει και γνωρίζει, δεν τρώει κουτόχορτο…

…κρίμα….μόνο αυτό έχουμε να σας πούμε….

…κρίμα…..

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Δράμας

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΔΡΑΜΑ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ  ΑμεΑ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ( ΦΑΝΑΡΙΑ, ΡΑΜΠΕΣ,ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΠΑΡΚΙΔΕΣ ΑμεΑ)

Τις υποδομές προσβασιμότητας του Δήμου Δράμας που κατασκευάστηκαν από το δήμο   σε κεντρικά σημεία της πόλης, παρουσιάσαμε σε συνεργασία με το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας.

Η εκδήλωση παρουσίασης έγινε εν όψει της 3ης Δεκεμβρίου , που είναι η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία.

Οι νέες υποδομές αφορούν ηχητικά συστήματα σε φανάρια, ράμπες, χώρους υγιεινής, παρκίδες ΑμεΑ.

«Με ουσιαστικές  παρεμβάσεις  ο Δήμος Δράμας  αποτελεί  παράδειγμα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα ΑμεΑ.

Με  παρεμβάσεις στους δημόσιους χώρους , τα άτομα με αναπηρίες  βελτιώνουν  την καθημερινότητά τους και νοιώθουν φιλόξενο και προσιτό τον τόπο τους.

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω το Σωματείο ΑμεΑ και τον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Δράμας για την άριστη συνεργασία.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. Αυτό είναι το μήνυμα που κάνουμε πράξη.  Στόχος είναι οι μετακινήσεις των ΑμΕΑ  να είναι ασφαλείς , να πολλαπλασιάζονται και να βελτιώνονται οι

κατάλληλες υποδομές, ώστε να είναι καθολικά προσβάσιμες»