Χωρίς κατηγορία

Γιώργος Βογιατζής, υπ. Δήμαρχος Δοξάτου: Το ψηφοδέλτιο μας–πολυσυλλεκτική ομάδα νίκης(συνέντευξη)

Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 149 υποψηφίων συμβούλων κατέρχεται στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου Γιώργος Βογιατζής.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε ότι πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική ομάδα νίκης, έτοιμη και στοιχισμένη, να δώσει τον αγώνα της για την επόμενη ημέρα.

Οι κομματικές μας ταυτότητες κλειδωμένες στα συρτάρια

«Έχουμε κλειδώσει τις κομματικές μας ταυτότητες στα συρτάρια και προχωράμε αχρωμάτιστα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βογιατζής και τόνισε ότι πλέον οι υποψήφιοι της παράταξης συζητούν και ενημερώνουν τους δημότες, στη βάση της πολιτικής για την επόμενη 5ετία.

Ο πολίτης και η επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο του προγράμματος μας

Το πρόγραμμα της παράταξης το οποίο προέκυψε μετά από διαβούλευση, είναι δομημένο σε 6 συνολικά άξονες και έχει στο επίκεντρο του τον πολίτη-δημότη του Δήμου Δοξάτου καθώς και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή.

Στόχος μας η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής – όλος ο Δήμος θα πάει μπροστά

«Το πρόγραμμα μας έχει ακουμπήσει τον κόσμο, προτείνουμε απλά και λογικά πράγματα. Δεν επιδιώκουμε ούτε τον εντυπωσιασμό ούτε θέλουμε να παραπλανήσουμε τους πολίτες.» ανέφερε ο κ. Βογιατζής και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής.

«’Όλος ο Δήμος Δοξάτου θα πάει μπροστά. Θα πατήσουμε στα δυνατά στοιχεία της κάθε περιοχής για να προχωρήσουμε σε αυτό»

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Βογιατζή στον ALPHA NEWS 95,5: