Κοινωνία

Γιώργος Παπαδόπουλος: Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δραμινών – Πως θα επιλέξει τους συνεργάτες του

Την πρόθεση του να αξιοποιήσει τους συμβούλους του, ανεξαρτήτως αριθμού ψήφου που έλαβαν και εκλογικής τους σειράς, ανέφερε στην πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη ο νέος Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι στη νέα δημοτική αρχή, θα έχουν ρόλο και λόγο όλοι, ο καθένας από τη θέση που μπορεί και έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως δέσμευση σε κανέναν και καμία, από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του.

Σημείωσε ότι η επιλογή των αντιδημάρχων και όσων θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης, θα γίνει με βάση τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και είπε πως το σύνολο των συνεργατών του, συμμετείχε στον προεκλογικό αγώνα χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, αλλά με στόχο την προσφορά στην πόλη.

Ο νέος Δήμαρχος Δράμας στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 είπε πως ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν να ενημερώνονται, σε συνεργασία με τη νυν δημοτική αρχή, προκειμένου να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία του δήμου τη νέα χρονιά.

Αφού ευχαρίστησε τον Δραμινό λαό, ανέφερε ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Δραμινών και έτεινε χείρα συνεργασίας προς όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προς όφελος της πόλης.