Πολιτική

Ο απόηχος της προεκλογικής εκδήλωσης του “Project για τη Δράμα”

Ηχηρή απάντηση σε παραπολιτικά σχόλια και συζητήσεις περί  «ξεφουσκώματος» της παράταξης, έδωσε την προηγούμενη Κυριακή στο Δημαρχείο Δράμας η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του «Project για τη Δράμα» Παρθένα Κιόρτεβε.

Σε μια δυναμική εκδήλωση με αρκετούς συμβολισμούς για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευτεί μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη αλλά και την πολιτική που θα ακολουθήσει στην άσκηση διοίκησης, στην περίπτωση που εκλεγεί, η Παρθένα Κιόρτεβε παρουσίασε τους βασικούς άξονες της παράταξης της και – κυρίως – τους 67 πρώτους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της.

Εκτός από τον σημαντικό αριθμό των υποψηφίων, εντύπωση προκάλεσε η πολυσυλλεκτικότητα του στελεχιακού δυναμικού που ανακοινώθηκε, σε επίπεδο πολιτικών ιδεολογιών των υποψηφίων, αλλά και η δημοφιλία ουκ ολίγων υποψηφίων συμβούλων.

Οι κύριοι πολιτικοί αντίπαλοι της δημοτικής παράταξης που έχουν  γνώση της ανθρωπογεωγραφίας του Δήμου αλλά και των βασικών αρχών του εκλέγεσθαι στον χώρο της αυτοδιοίκησης, έχουν αναθεωρήσει ήδη τις υποτιμητικές περί της προεκλογικής πορείας του  Project, απόψεις τους.

Κατά γενική ομολογία, η κα Κιόρτεβε, ανεξάρτητα με την μελλοντική πορεία της παράταξης, πέτυχε να ξαναβάλει το  «Project για τη Δράμα» σε ένα από τα κουλουάρ των διεκδικητών του προεκλογικού στίβου  της Δράμας και να αποστομώσει όσους και όσες ισχυρίζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι η παράταξη θα αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες μεχρι το τελικό πλασάρισμα στην αφετηρία εκκίνησης.