Εκλογές 2019

Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα στον ALPHA NEWS 95,5

Συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Βίκυ Φλέσσα. Η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της εκπομπής «Στα Άκρα» επισκέφτηκε τη Δράμα, στο πλαίσιο περιοδείας της στην Μακεδονία.

Στη συνέντευξη της εμφανίστηκε ενθουσιασμένη από τους κατοίκους της Μακεδονίας και την φιλόξενη συμπεριφορά τους και δήλωσε πως πρωταρχικός της στόχος είναι να συνεργαστεί με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων στην κατεύθυνση ανάδειξης και αξιοποίησης της πολιτιστικής ιδιοσυστασίας κάθε περιοχής και σύνδεσης τους με τα παραδοσιακά προϊόντα.

Η Βίκυ Φλέσσα έκανε έκκληση προς τους πολίτες να προσέλθουν και να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές τονίζοντας την κρισιμότητα τους και σημείωσε ότι για να έχουν δύναμη οι τοπικοί άρχοντες χρειάζονται δυνατοί και άξιοι ευρωβουλευτές προκειμένου να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συνεργασία στην κατεύθυνση ανάδειξης της Ελληνικής περιφέρειας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Όσο δε για την απόφαση της να δεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα της στην ευρωβουλή είπε ότι ήταν πολύ δύσκολη.

«Πρόκειται για ένα άλμα, δεδομένου ότι από εκεί όπου ως δημοσιογράφος έκρινα την εξουσία θα πρέπει πλέον να ελέγχομαι» τόνισε χαρακτηριστικά αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμη και στην περίπτωση που εκλεγεί ευρωβουλευτής, θα συνεχίσει να κάνει την εκπομπή της αμισθί.

ALPHA NEWS 95,5