Κοινωνία

Λαϊκή Αγορά Δράμας: το αλαλούμ συνεχίστηκε – δεν πραγματοποιήθηκε ούτε σήμερα

Αλαλούμ συνέβη και σήμερα στη Λαϊκή Αγορά της Δράμας αφού τελικά δεν πραγματοποιήθηκε στην οδό Χελμού όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω μιας ανώνυμης καταγγελίας.

Η Δημοτική αστυνομία δεν επέτρεψε στους μικροπωλητές να στήσουν τους πάγκους τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS 95,5 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Τάσσου ανέφερε ότι για την αναβολή της λαϊκής και τον ορισμό διεξαγωγής της σήμερα, δεν υπήρξε επίσημη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Δράμας γιατί δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο να επιτρέπει αναβολή της λαϊκής αγοράς λόγω καιρικών συνθηκών.

Ουσιαστικά η αναβολή της για την σημερινή ημέρα βασίστηκε στην σιωπηρή ανοχή του δήμου αλλά όμως δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας της καταγγελίας.

Σε συνέντευξη του στο ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών Δράμας Βασίλης Χρυσοστομίδης διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι πίσω από την ανώνυμη καταγγελία είναι αυτός και ανέφερε πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε το ισχυριστεί.