Πολιτική

Μπλούχος Κωνσταντίνος: το ογκολογικό γραφείο είναι το πρώτο βήμα μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας

Για την έναρξη λειτουργίας του ογκολογικού γραφείου στο νοσοκομείο της Δράμας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Μπλούχος Κωνσταντίνος.

Αποφεύγοντας να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την επιτυχία αυτή  ανέφερε ότι το ογκολογικό γραφείο θα μπορέσει να προσφέρει μια σημαντική βοήθεια στους συμπολίτες μας, αυτούς και τις οικογένειες τους, που τραβούν τον δικό τους Γολγοθά.

“Πολλοί άνθρωποι δεινοπαθούν και ταλαιπωρούνται αφάνταστα. Το ογκολογικό γραφείο θα σημάνει για αυτούς λιγότερη ταλαιπωρία και φυσικά λιγότερο κόστος” ανέφερε ο βουλευτής και ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει οι συμπολίτες μας να συγχέουν το ογκολογικό γραφείο με την προσφορά ολοκληρωμένης ογκολογικής θεραπείας.

“Η ογκολογική θεραπεία είναι άλλος βηματισμός, απαιτούνται άλλες συνθήκες. Στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, όμως αυτό που θέλουμε  είναι,  βήμα- βήμα να βρούμε την περπατησιά μας και να ξεκλειδώσουμε το στόχο μας. Θα το πετύχουμε”.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας εξήρε την τεράστια προσφορά της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Δράμας στην χειρουργική ογκολογία, τονίζοντας ότι η περισσή αξιοπιστία με την οποία αντιμετωπίζονται οι καρκίνοι στο νοσοκομείο της Δράμας συνετέλεσε στην θετική απόφαση ίδρυσης ογκολογικού γραφείου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην συνδρομή του συλλόγου καρκινοπαθών Δράμας, του Ιατρικού Συλλόγου και όλων εκείνων των φορέων του νομού που συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Ακούστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης του βουλευτή Δράμας Ν.Δ. Μπλούχου Κωνσταντίνου στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/0zHk_UkOnBw